24 March 2010

Händkakk, Strix uralensis

Händkakk, Strix uralensis, Ural Owl
See oli meie fotoamatöörluse ajaloo kõige õnnelikum päev. Me nägime ja suutsime hästi kaadrisse saada kaku, iga kohaliku loodusfotograafi ühe unistuse. Alguses istus ta meie poole seljaga, mis lubas meil positsiooni rahulikult sisse võtta...
This was the luckiest photo day of our photographing history. We saw and were able to make a decent photo of the owl, Ural Owl. It's a "dream catch" of every estonian nature photographer. At first it showed us only its' back, which allowed us to take in the position...
Händkakk, Strix uralensis, Ural Owl
...kuid siis lõpuks näitas meile ka oma unist, keskpäevast nägu. Tegime oma pildid ära ja meist ta sinna tukkuma jäi. Järgmine eesmärk on siis tabada kakk paremas valguses, kuid patt on ka praegu nuriseda. Pärnumaa.
...but at the end it showed us also its sleepy, midday face. We made our pictures and left it there. The next goal is to catch the owl in the better light but there is nothing to complain even now. Pärnumaa, Estonia.

2 comments:

  1. Tal on pepujälg näos- st nagu keegi oleks näos istunud ja suled alla vajutanud :D (ilmselt need eelmise pildi kitsed) ok ok!
    Aga ülinummi linnuke, selline kohev ja pehme! Mõnus! SUPER st. Palju õnne! :D

    ReplyDelete
  2. tere! Mulle väga meeldib see kaku pilt ja ma sooviksin seda oma Facebooki lehele laadida. Kas annate loa?:)

    ReplyDelete