08 November 2010

Bromo Tengger Semeru Rahvuspark

Bromo Tengger
Poolulmeline vaatepilt. Päikesetõusu aegne hommik pealkirjas mainitud rahvuspargis. Esiplaanil vaikiv Batoki mägi, selle kõrval suur ja suitsev Bromo ning tagaplaanil Jaava saare kõige kõrgem tipp Semeru (3676m). Semeru on samuti aktiivne vulkaan paisates välja tuhka iga 15-20 minuti tagant.
Unreal views. Sunrise at Bromo Tengger Semeru National Park. In front you can see Mount Batok, beside it is a large and smoking Mount Bromo and in the back there's the highest peak in Java - Mount Semeru (3676m). Semeru is also an active volcano, erupting smoke in every 15-20 minutes.
Bromo Tengger
Kõige efektsem on loomulikult Bromo, mis on laia kraatriga ja tossab pidevalt. Kuigi vulkaan paistab küllaltki hirmuäratav, siis selle otsa oli võimalik ka ronida. Väidetavalt ei olnud ohtu, et see lähiajal purskama võiks hakata. Semeru on oluliselt ettearvamatum ja ohtlikum.
The most striking is Bromo with its wide crater and constant steaming. Although it seems quite scary, you can actually climb it. Supposedly there is no danger of eruptions. Mount Semeru is much more unpredictable and dangerous.

No comments:

Post a Comment